Transporterfarenheter

Idag stod det last/transportträning på schemat för PW. Vi lastade honom på mindre än en kvart och lugnt och metodiskt som vi har gjort de senaste gångerna. Jag är bak och pratar om håller en hand på och tryggt och säkert. Idag var det till och med så att PW valde själv att gå framåt två gånger. Kul att han faktiskt har börjat tänka framår, inåt i transporten. 🙂

Sen bar det av lugnt och metodiskt mot Nyköping tur och retur. En tripp på ca 3,5 h. Så lastade vi av honom hemma vid stallet. Det enda vi kände av honom var ca 4 gånger då han trampade om annars gjorde han inte mycket väsen av sig i transporten.

Väl hemma i stallet fick han en liten prommis, avsvampning, då det var ganska fuktigt i transporten eftersom det regnade. Sen fick vi en välförtjänt fika.

Efter det var det dags för en tömkörning av Göran då han kändes lite stel när jag och Pontus var ute och körde honom igår.

Tömkörningen gick bra, det är högervarvet som är jobbigare tycker Göran. Där fick jag jobba lite för att få loss honom helt. Men jag är nöjd.

20130817-180234.jpg

20130817-180250.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s