Egentid

Är ett hett och omtalat ord i dagens samhälle. Det pratas även om yoga och att hitta sätt att varva ner och hitta lugnet.

Allt det får jag i stallet, det är min fristad. Där trivs jag, känner lugn och laddar batterierna. Det spelar ingen roll hur arg, trött, orolig eller annat man kan vara för när jag hoppat ur bilen är det kvar i bilen tills jag sätter mig i bilen igen.

Jag hoppas att alla människor hittar sin fristad som uppfyller allt, som min fristad gör för mig. Det är vi alla värda!

Idag blev det lite filosofi istället för en rapport om gårdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s