Sällskap på turen

Igår fick vi sällskap när vi skulle ut på motionsturen. Det var länge sedan vi hade sällskap med någon nu, det är alltid nyttigt att ha med en annan häst. Göran fick gå först första biten och han gick med handbromsen i och som en banan för ha ville se hästen bakom. Men det släppte efter ett tag när vi började trava.

På vägen hem fick vår sällskapshäst gå först och han blev lite sprallig, lite för sprallig så ryttaren gjorde en ofrivillig avsittning och landade på rumpan på vägen. Med det gick bra och hon kom upp på hästen igen och allt verkade helt.

När vi kom tillbaka var det min måndag att fodra hästarna, när det var gjort så var det hemfärd och god natt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s