Morgonstund har guld i mun

Idag var det upp i ottan för att åka till stallet och fodra och släppa ut de små liven. Idag hade jag Marcus med mig som tyckte att det var kul till en början men sen blev väldigt trött och gick efter mig och gnällde.

Han tyckte dock att det var jättekul att åka pirran upp från hagen då vi fyllde på vatten, det var även kul att plaska i vattnet.

Väl i bilen somnade han som en stock och har nu sovit i nästan 2 timmar. Tur är väl det för i eftermiddag ska vi på dop i Nacka. Pontus, han har övernattat hos farmor. Så jag får se om jag får hem honom innan vi ska åka till dopet. 🙂

20131012-112530.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s