”Inga fårskallar inte”

20131013-142211.jpg

Imorse var det jag som hade morgonfodringen och utsläppet. Idag var båda barnen med och även Daniel som sov hemma över natten. Han var med en halvtimme så jag hann släppa ut hästarna. Sen åkte han tillbaka till Vällinge på sin utbildning.

Idag fixade vi även till Mery då hennes ägare har brutit armen.

Den roliga bilden med fåren är lite ironisk, då de går fritt och äter upp hö som ligger i lunchhagarna. Vi har då ordnat så vi lägger ut lunchhöt vid utfordingstillfället, men PW får sin mat i nät och jag tog fåren på bar gärning. Skickade bilden till Madde och hon meddelade senare på dagen att fåren skulle bli instängda i sin vinterhage under dagen idag. 🙂

Efter stallet åkte vi till morfar som äntligen har fått komma hem igen. Så vi åkte och handlade på ICA Maxi och vad stod där på parkeringen till Pontus stora glädje, jo en brandbil.

20131013-143051.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s