Jobba med handbromsen i

Igår fick jag själv känna på känslan av att motionera med handbromsen i. Jag tog en powerwalk med barnvagnen precis som jag brukar göra, men skillnaden igår var att det kändes som jag gick och gick men inte kom framåt. Allt självdriv i kroppen var som bortblåst och det kändes som väldigt tunga steg. Man tappar lusten att gå och man vill egentligen bara sätta sig på en parkbänk och ringa en taxi. Men jag fortsatte envist att gå och tillslut på hemvägen kändes det som om kroppen hade vaknat till och det flöt på rätt bra.

När jag väl var hemma och tittade på runkeepern så var varken tiden eller tempot speciellt dåligt trots att det kändes så. Jag fick uppleva känslan av att motionera med handbromsen i.

Vad vill jag säga med detta. Jo att om ens häst ibland känns som att den trampar på stället och just har handbromsen i, ge inte upp utan kämpa på det släpper när maskineriet har kommit i gång. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s