Tömkörning idag

Idag blev det tömkörning igen. Tycker det är så bra nu att tömköra då Göran ska få bygga upp lite muskler under betesfettet. 🙂

Idag hade jag med mig min höggravida kompis Tessi som för övrigt var med och hämtade Göran från Tärnsjö första året efter han hade varit på bete där uppe. Hon har varit och hälsat på några gånger, men inte så ofta så hon tyckte Göran hade blivit väldigt stor.

Tömkörningen idag gick väldigt bra, det var lite trögstartat som vanligt. Jag började i det jobbiga högervarvet men det var inte så jobbigt idag tyckte jag. Relativt mycket galoppfattningar gjorde vi för att träna på att fatta höger galopp, vilket är det jobbigaste tycker Göran.

Vi avslutade varje varv med öppnor, sidvärts och backning. Ett vanligt tömkörningspass gör mig och Göran helt enkelt.

20130821-135828.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s