Lastträning i regn

Idag har vi vänt ett negativt minne till ett positivt. Förra gången Madde och PW lastade i regn var när de skulle hem från en tävling och det tog alldeles för många timmar. Idag var PW lastad och fastsatt inom 20 minuter.

Tänk va lite positivt tänkande och pepping kan göra. Vi gjorde samma sak som förra gången, Madde bestämde när han skulle gå och jag var där bak och pratade och hade en hand på honom hela tiden. När han väl var inne så måste jag hela tiden prata och bestämt göra det jag tänkt samtidigt måste jag ha lite koll på PW så han är med på noterna.

Nästa gång ska vi ut och åka en sväng till Nyköping, tänkte jag. Idag fick han stå i transporten i 40 minuter medan vi drack kaffe och pratade skit med Carina. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s