Snabbvisit i stallet

Idag blev det en snabbvisit i stallet, drog med hela familjen då jag behövde Daniels hjälp att flytta skåpet från den gamla boden till den nya på framsidan. Jösses vad tungt och varmt det kan vara att flytta en garderob i 25 graders värme.

Då vi hade lite bråttom i stallet skickade jag ner Daniel och Pontus för att hälsa på Göran och se till att han mådde bra. Hade även plockat ihop lite fallfrukt från brorsans äppelträd. Medan de var nere i hagen travade jag in IKEA-kassarna med alla sakerna i skåpet. Kände att det inte var någon idé att packa upp det innan alla skåp är på plats för jag kommer säkert behöva flytta på skåpet åt något håll.

På vägen tillbaka stannade vi vid ridhuset för att boka upp det den 24 augusti när det är träning för Emma Starck, oj vad jag ser fram emot det 🙂

Vl hemma var det igen vila eller ro, vi hade även lite kalas här hemma för mig och Marcus som fyller år med två dagars mellanrum. Efter det var det i väg till goda vänner för en trevlig grillkväll i gott sällskap.

Nu drar vi iväg till Gävle i några dagar, så Madde tittar till Göran och så kommer han bli riden några dagar oxå.

20130803-222526.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s