Löshoppning

Idag blev det ett annorlunda pass på banan för Göran. Det blev lite som löshoppning fast ändå inte. Jag la ut två bommar med ca 5.10 meters mellanrum. Så släppte jag lös Göran och lät honom galoppera över dem. Det är kul att se att han bjuder så bra på hinder, målet är att han ska bibehålla viljan att hoppa. Jag ska löshoppa på riktigt snart. Nu är det ju bara en månad kvar till kvalitetsbedömningen 🙂

Började även packa ihop sakerna i skåpet då vi ska byta bod, dvs vi har fått en ny bod som vi ska installera oss i och måste flytta alla saker. Även fast man har en liten häst så har man inte lite saker… Jag kom en liten bit sen började Marcus protestera och tyckte jag var supertråkig som höll på med sakerna och inte honom. Så är det när man har barn, allting tar lite längre tid så det gäller att planera 🙂

20130801-171318.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s