Minisemester

Sitter nu i bilen på väg hem från en liten minisemester i Gävle tillsammans med farmor och hennes man. Vi var borta i dagarna 3, egentligen 4 blir det då vi har några stopp idag oxå på vägen hem.

Underbara Madde har tittat till Göran under tiden och tjejerna har varit och ridit lite på honom, så honom har det inte gått någon nöd på vill jag lova 🙂

Vi har haft underbart väder dessa dagar, sol sol och sol. Igår kväll kom en regn- och åskskur, men det var vid ca 21.00 på kvällen.

Va har vi gjort kan man fråga dig, vi bodde väldigt trevligt på Forsbacka Wärdshus, första dagen åkte vi direkt till järnvägsmuseet i Gävle och det var en riktig hit vill jag lova om man själv är eller har barn som är intresserade av tåg.

Dag nummer 2 tillbringades på Furuvik med djurpark, tivoli och äventyrsbad.

Dag 3 gjorde vi en liten utflykt till Bönan och tittade på utsikten, fyren och köpte lite rökt fisk. När det var klart åkte vi in till Gävle för en heldag som turister i Gävle. Daniel gick på fängelsemuseet medan jag och barnen gick till en mysig parklek och träffa trevliga gävlebor och lekte massor. Sen mötte vi upp Daniel för en liten fika efter det var det dags att möta upp Farmor och äta middag. Sen blev det mys på värdshuset.

Idag är stoppen planerade till Marma, Dragons Gate och modelljärnvägsmuseet. Vi få se när vi kommer hem i kväll.

20130807-094904.jpg

20130807-094941.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s