Ridtur i myggsvärm

Idag var Pontus med i stallet och han ville rida som vanligt nu när Göran har semester. Han ville även att vi skulle gå ut i skogen och vi provade men det gick inte. Direkt när vi kom ini skuggan hade vi en svärm över oss, så vi vände och gick längs vägen i stället.

Han har börjat få rätt balans när han sitter på Görans rygg, vilket är kul. Vi travar lite varje gång, men där spänner han sig så han studsar hej vilt på ryggen, men oj va vi skrattar. Än så länge rider vi barbacka så det blir väl lättare när sadeln kommer på och han kan rida lätt.

20130717-224444.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s