Fixat pisken

Ibland har även jag mina stunder med bra idéer. Min piskmakarn pisk har gått sönder eller rättare sagt så hade slängen lossnat. Har använt den ganska flitigt i skog och mark så den har fastnat lite här och var.

Men jag fick en ide om att göra en egen av garn som jag flätade ihop och vips så har jag en hel pisk igen. Kanske inte lika bra som om själva företaget skulle gjort det, men betydligt billigare 🙂 Enkelt var det oxå så jag kan göra det igen samt att jag har massa garn kvar.

20130716-085453.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s