Gammal och ny bekantskap

Idag var jag och barnen och hälsade på Anna en gammal bekantskap, vi stod i samma stall i Rönninge för typ hundra år sedan känns det som. Hon har nu flyttat till ett eget litet sött stall i Södertälje. Jag tömkörde hennes 6-åriga sto Pizzabun för första gången.

För att vara första gången iaf jag tömkörde henne var hon väldigt duktig. Hon var lite frågande i början och tyckte det var lite konstigt att hon skulle gå i från mig, men när hon väl förstod vart hon skulle vara fattade hon galoppen 🙂

Hon blev riktigt fin och tyckte jag var lite jobbig som ville att hon skulle gå lång och låg och arbeta själv. Men vilka trevliga gångarter hon har när hon släpper fram dem 🙂 Riktigt kul häst och tömköra.

20130718-140056.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s