Väntar på att färgen ska torka

Sitter nu på kvällskvisten och väntar på att färgen ska torka på vagnen så jag kan rulla den från gruset till sin vanliga plats. Om jag hade tänkt ett steg längre så hade jag inte ställt vagnen mitt på stallplanen för att måla den. Visserligen har jag bara bättringsmålat så det är lite duttar här och var men mest är det på hjulen såklart. Det blåser ju lite så det torkar ganska fort.

Göran är inne på sin sista sommarlovsvecka och det märks på honom att han är sugen på att få börja göra något. Men jag inbillar mig iaf att denna vila har gjort honom gott, känns som han har breddat på sig lite här och var och inte bara runt magen. Ska bli kul och se om sele går runt honom eller om jag måste skarva lite 🙂

Drog åt sömmarna lite idag på vänster baksko då den glappade lite, hoppas ju bara att den sitter kvar tills den 12 augusti då hovis är inbokad.

Hej hopp!

20130715-214926.jpg

20130715-214953.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s