Stolt mamma

Har säkert skrivit det förut, men idag blev jag stolt igen över vår Pontus 4 år gammal. När vi var hos morfar idag hade jag bestämt innan att jag skulle hjälpa till och städa lite då jag vet att det uppskattas med lite hjälp ibland.

Det som gjorde mig stolt i denna situation var att Pontus själv sa att han ville hjälpa till och städa. Han skurade några köksluckor samt använde moppen för att skura köks- och toalettgolvet. Han hjälpte även till att tvätta ur handfatet 🙂

Undrar hur många gånger till han kommer vilja städa självmant, men han tycker väl som jag att det är roligare att städa hos andra än hos sig själv. Jag vet hur tråkigt han tycker det är att plocka undan sina leksaker här hemma.

20130713-224132.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s