Träningen börjar ge resultat

Nu känns det som om jag och Göran börjar komma framåt. Jag har bestämt att detta år ska bli ett rehab år och ska bygga upp muskler och kondition på Göran för att nå målet som är att komma ut på tävlingsbanorna igen nästa år. 

Träningen bygger på att stärka bakdelen och öka konditionen. Det som har varit svårats hittills är att hitta balansen mellan konditionsträning och styrketräning samt att inte pressa för mycket men ändå pressa lite framåt. 

När man inte är van att arbeta och planera ett rehabschema är det ännu svårare tycker jag i alla fall samt att man inte får gräva ner sig när ett bakslag kommer, för det gör det och man får gå tillbaka ett steg eller tänka om. Men målet är som sagt att komma ut på tävlingsbanorna igen nästa år och just nu känns det som att vi är på god väg att lyckas 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s