Stolt mamma

IMG_0687

Idag blev det en tripp till jobbet för att Marcus skulle lämna sin nappar, då han fyllde 4 år under tiden vi var på semester. Han har varit bestämt ända sedan vi sa att han skulle lämna napparna att han skulle lämna dem till katterna på Lill-Skansen. Vilket han gjorde utan några protester när vi väl var där.

IMG_1686IMG_1688IMG_1692

Han har frågat några gånger efter dem under kvällen, men inget tjafs alls. Han hade lite svårare att somna än vanligt, då han inte visste vad han skulle ha i munnen. Han provade med tummen, men den åkte ut och han somnade till slut utan något i munnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s