Nu är det officiellt

Vi kommer att byta stall från och med den 1 september. Vi ska flytta till ett mysigt litet stall i Västerhaninge. Det är ett 4-hästarsstall med uteboxar och underbara rid- och körvägar. Men det är med vemod som jag flyttar, det är ju inte det att jag inte trivs i det stallet jag står nu, men träningsmöjligheterna är väldigt begränsade för mig och Göran när vi har vagnen.

IMG_0556.JPG

Jag ser väldigt mycket fram emot att få flytta in i det nya stallet, jag tror det kommer passa Göran som handen i handsken, så även mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s