Födelsedag

Igår var det min födelsedag och den spenderades på jobbet och i stallet. På jobbet fick jag frågan om jag skulle ut och fira min födelsedag på kvällen. Men som den mamma och hästägare jag är, blev det ett hovslagarbesök igår och under tiden Göran fick nya skor målade jag boxen. 

När jag kom hem igen hade min man fixat väldigt goda tapasrätter som vi åt som middag. Så en trevlig födelsedag hade jag helt klart. 

På jobbet tömkörde jag även ett Gotlandsruss i solen på morgonen. 

  
  

  
Tömkörningfoto: Miranda Sundberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s