Skatten vid regnbågensslut

Jag hittade skatten igår 🙂 Även Göran stod vid slutet av den lite svagare regnbågen. 

  
  
Tömkörde Göran en stund på ridbanan och hade en bom utlagd. Han var himla fin trots den lilla semesterkulan han har samlat på sig. Riktigt pigg, alert och hade ett bra tempo under hela passet. Han tycker det är så kul att jobba, denna lilla ponny 🙂 

Det blev mycket tempoväxlingar under passet, vilket behövs för att han ska komma igång med bakbenen ordentligt vilket han gjorde efter han blivit varm i kroppen. Jag tycker att det går mycket fortare att nå resultat när han går ute på bete dygnet runt, då är han mer uppvärmd i sig själv redan från början. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s