Gräs och sommar

Igår hade Göran och hans hagkompis fått en utökning av sin hage med gräs i. När jag och barnen kom vid 19-tiden hade han inte ätit upp eftermiddagshöt och var alldeles svettig. Så jag tog ut honom och så fick han stå ute en stund i den svala brisen istället för det varma stallet.

Skönt tyckte Göran och han piggna på sig. Han har ju fortfarande en del vinterpäls kvar så det var nog ganska varmt för en svart shetlandsponny igår. Efter allt stallfix och borstning ville barnen rida en sväng, även Marcus tyckte det var kul. Han har tyckt det varit läskigt förut, men även han börjar bli stor 🙂

När Göran fick gå in igen åt han med stor aptit upp höt i boxen, lagom till kvällsmaten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s