Det känns som sommar

Igår kändes det verkligen som om det var sommar. Jag och Göran tog ett dressyrpass på ridbanan. Satte upp mina koner för att träna styrning. Gick bra mot slutet tycker jag. Det är så hårfint hur mycket jag ska ta och släppa efter för att han ska förstå.

Han blir lite ivrig i bland och då gör han stora förflyttningar eller så slarvar jag och vi kommer utanför konparet.

Eftersom hästar är oliksidiga är ju även Göran det och han sida som vi får jobba extra med är höger, på den sidan manen ligger på. Det som är en konst då är veta och komma på hur mycket eller hur lite man ska ta när man ska styra åt respektive håll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s