Galoppbyten

Måste ju bara börja med att säga att jag är stolt och lite imponerad över min lilla ponny. Igår blev det ett pass på ridbanan, vilket var länge sedan för mig och Göran. Tänkte mest bara lite mjukgörande, men det slutade med att vi provade att galoppbyte i sax på väldigt basicnivå.

Vi kom från kortsidan och gick snett igenom till mitten, direkt efter hörnpasseringen fattade jag galopp, galoppera till mitten, bröt av ställde om och fattade ny galopp och galoppera ut mot hörnet igen.

Första gången blev det lite sen fattning efter mitten så det blev lite konstigt. Men de andra gångerna fattade han riktigt bra. Han tyckte det var kul, precis som jag. Det var en väldigt bra övning för Göran då det blev mycket övergångar och tillbakatagningar. Han vaknar till liv i kroppen då och får med sig bakbenen och allt. Självklart körde jag med vagn efter.

20140423-062136.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s