Nu är påsken över

Vilken härlig långhelg det har varit, underbart väder och mycket hägn med familjen och i stallet.

Göran har blivit longerad av mina medryttare, tömkörd och lite körning har vi hunnit med också.

I lördags hade hela familjen en dag i stallet. Jag och barnen åkte vagn efter Göran och det var första gången båda barnen var med i vagnen samtidigt. Det var också första gången Marcus fick vara med och galoppera, han tyckte det var väldans roligt. Daniel gick efter med barnvagnen ifall det blev så att Marcus hade tröttnat eller att han tyckte att det blev läskigt. Men reaktionen blev helt tvärtom, han ville inte gå av vagnen.

Igår var jag och barnen ute och våra medryttare, de ville träna på att tömköra Göran. Så vi tog en promenad i skogen hela gänget, Marcus somnade i barnvagnen på hemåtvägen. Tillbaka i stallet blev det fika och massa prat, det är så kul att träffa sina medryttare ibland. Det blir så sällan bara tycker jag 🙂

20140422-061749.jpg

20140422-061810.jpg

20140422-061826.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s