Halvseg helg

Under denna helg har det inte hänt så mycket på hästfronten för min del. Var ute och tömkörde i skogen i fredags och då hade vi draghjälp av Corona. Oj vad har traskar på då 🙂

Lördag och söndag har jag varit lite halvkrasslig så jag har gått på halvfart. I lördags blev det bara borstning och pyssel av Göran. I söndags fixade Carina allt åt mig så jag inte ens behövde åka till stallet.

Men något jag måste berätta om var ett barnkalas vi var på i söndags och det hade temat Godistrollet. Vet inte om ni har läst böckerna om Godistrollet? Det hade iaf inte jag gjort men jag blev väldigt nyfiken på dem efter detta kalas.

De hade en skattjakt där barnen skulle leta efter saker i lägenheten. Sen när allt hade hittat sina punkter så skulle fanns godismaskinen från böckerna där och barnen skulle lämna sitt skattjaktkort i maskinen och ut kom en godis påse. Så himla imponerande 🙂

20140407-062158.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s