Inte riktigt anpassat mig

Till sommartiden. Känns som om man är väldigt tidigt i stallet då det nu är ljust när jag kommer dit runt 19-tiden. Känns som om jag har alla tid i världen då solen inte gått ner förrän halv åtta.

Men så sneglar man på klockan och oj vad stressande det är när man inser att klockan är 20.00 och jag har inte ens selat hästen. Men som tröst igår behövde jag inte använda pannlampan under körturen.

Det blev en liten avrastning/ konditionsträning igår. Mycket trav blev det samt en kort galoppsträcka åt vardera håll.

Jag kan inte sluta förundras över hästar och då främst Göran. Att han lär sig så himla fort. Ta tex galoppfattningarna, det jag gör när han ska fatta galopp i vardera varv är att jag ställer honom åt det håll jag vill att han ska fatta lägger pisken på på samma sida samt säger ok eller häpp. Då fattar han till 99% rätt nu, duktiga lilla ponny. Men just att hästar är så förstående och läraktiga trots sin storlek och bakgrund.

20140402-062100.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s