Promenad i vårkvällen

Igår blev det en lugn promenad för Göran och mig. När jag kom till stallet fick jag reda på att en häst fått en liten reaktion på vaccinationen, varpå jag kände på Göran och tyckte han var lite varm under manen. Bad veterinären sticka under manen, då han är renast där.

Jag flätade upp manen ifall det var så att det bara var manen som gjorde det varmt. När jag fixat höpåsar och mockat så kände jag på honom igen och han hade svalnat av. Skönt kände jag.

Vi tog oss en mysig liten promenad på kvällen i skogen för att sedan gå hem och äta kvällshöt.

Idag blir det nog lite lättare tömkörning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s