Strömsholm träff 4 dag 2

Igår var det andra dagen på Strömsholm, den började med en förevisning av löshoppning. Vi löshoppade en 4-åring och en 15-årig ”avkastare”. Det blev ganska mycket fokusering utifrån 3-årstest och vad man bedömer där. Även lite tips och råd om man ska löshoppa hemma och varför man ska löshoppa. Vi fick även ett bedömningsprotokoll och tillsammans skulle vi bedöma hästarna. Riktigt roligt!

Efter det var det redovisning av gruppernas arbeten om sjukdomar. Väldigt intressant det med. Vi skulle utifrån detta kunna redogöra de olika symptomen för olika sjukdomar samt avgöra vilken sjukdom det kan vara.

Göran blev vaccinerad igår så han fick en vilodag. Han kommer få ta det lugnt i några dagar här nu.

20140327-061825.jpg

20140327-061837.jpg

20140327-061853.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s