Stallhjälp och Ryttareliten

Igår blev det en vilodag för Göran och jag hade med mig två stycken killar som hjälpte mig i stallet med att göra stallsysslorna. Pontus han fyllde på Görans boll med pellets, borstade Göran, sopade stallgången och kollade att det blev rätt mängd hö i påsarna. Marcus han satt i vagnen när det var hästar på gången sen hjälpte han till att göra rent vattenhinken och sopa stallgången.

Nu låter det som om de gjorde allt detta själva, men så var lite fallet. Jag var självklart där och gjorde allt med dem och borstade Göran själv också. Men det jag ville ha sagt med detta är att mina söner faktiskt tycker att det är kul att göra saker i stallet. 🙂

Passade även på att titta på Ryttareliten igår när det fanns tid och Daniel inte va hemma. Min reflektion över programmet är att det var lite mörkare än jag trodde att det skulle vara. Men intressant att se att de faktiskt är människor dem också. Inte bara en dans på rosor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s