Marcus med i vagnen igen

Visserligen var han 3 månader gammal förra gången han åkte med i vagnen. Igår tog jag modet till mig och vågade prova att ha med honom. Planen var att bara gå ner till ridbanan ifall han skull få panik eller dylikt, man vet ju aldrig med barn…

Men han tyckte det var superkul den lilla stunden vi var där nere, men efter några varv i trav ville han gå av. Då fick han ställa sig mellan mina ben och ”köra” hem Göran. Då var allt frid och fröjd igen.

Det var ett tag sedan han var med i stallet då han har varit lite för mammig och bara gnällt när han inte fått som han vill. Men dessa två dagar har varit riktigt roligt att ha med honom. Idag borstade vi bara på Göran samt bytte och fyllde på vatten i hagen. För et som inte vet så är Marcus nu 1,5 år gammal. Pontus var hos farmor i helgen och Daniel har varit på både övning och utbildning.

20140309-155529.jpg
Min hjälpsamma Marcus i dessa underbara vårdagar två.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s