Linda shettisben?

Tänkte i mitt stilla sinne igår när jag kom ut till stallet rätt sent att jag skulle öva på lite hemläxor i form av bandagering och knopning. Knopningen får jag låna en annan häst till, så även linda ben. Men jag fick ett infall i går som sagt att linda Görans ben. Letade fram lindorna i skåpet och valde bakbenen. Varför då kan man undra, jo för de skonorna är längre och då behöver jag inte ha Göran nyfikna nos i vägen. Han stod snällt när jag lindade men när det var klart tyckte han att det var väldigt obehagligt att ha något på benen och försökte sparka av sig lindorna. Lite så där som när hästar får på sig transportskydden de inte riktigt gillar.

Annars igår hade jag åtagit mig att fodra kväll då Åsa ligger hemma och är sjuk.

Idag är det fredag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s