Emma Starck-träning

Igår hade Emma tömkörningslektioner på Lövsta. Jag var bara med och tittade på, tro det eller ej så lär man sig mycket av att se vad andra gör och lyssna på vad Emma säger åt dem.

Det var 5 ekipage, men jag stod endast ut i det kalla ridhuset under 3 ekipage. Det var 3 ekipage på helt olika nivåer och helt olika hästar/ponnier.

Hann även prata en liten stund med Emma oxå. Kul att hon dragit igång Driving Group 2014. Vi får se vart det tar vägen, hon hade 38 ekipage med i gruppen nu.

Efter Emmas träning åkte jag till stallet och körde Göran på ridbanan. Han var ganska ringrostig kan jag lova, då han gått på halvfart nu ett tag.

Vi tränade på delar ur dressyrprogrammet LB för ridhus, då jag är sugen på att vara med på Stockholms Körsällskaps klubbtävling 2 mars…

Det som var vår svårighet i går var att inte flyta ut för mycket i volterna utan orka hålla i ekipaget med yttersidan, jobbigt sa Göran. Han tyckte även att det var lite jobbigt med snön som låg på banan oxå, det blev lite tyngre att dra vagnen i den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s