Har bekräftat platsen

Har bestämt mig för att bli diplomerad körinstruktör via Ridsportsförbundet. Vilket kommer ta några år inser jag, men första steget är påbörjat.

För att få en smidigt start i att börja plugga igen så ansökte jag om att gå distanskursen i Hästkunskap på Strömsholm nu under vårterminen 2014. Jag trodde nästan inte jag skulle bli antagen med tanke på min ålder. Men döm till min förvåning så blev jag det, jag ska plugga i vår. På distans men med 1 träff/ månad ska jag vara nere på Strömsholm. Dessutom är det ju något kul jag ska plugga om hästar.

Får se hur mycket nytt det är från det jag har lärt mig under alla dessa år jag hållit på med hästar. 🙂 Det som jag ser mest fram emot är att få åka till Strömsholm 1 gång i månaden i 5 månader. Gissar på att det blir en till gång då man ska göra yrkesprovet oxå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s