Full fart med sällskap

Igår kom jag ut till stallet ganska sent, men till min lycka så var det fler som var där sent och som jag även fick sällskap av ut i skogen.

Det var full fart, mycket trav blev det. Göran hänger med riktigt bra tycker jag. Han vill gärna pusta lite efter uppförsbackarna men annars så kör han på.

Min klippning under halsen hjälpte kanske lite, men igår vart han svettig.

När vi kom tillbaka så hjälptes vi åt att fodra hästarna.

Måste även berätta om Marcus som var på dagis idag efter att ha varit hemma en vecka. Han var väldigt trött och låg som en hund på mina fötter när jag lagade mat. Då fick jag och hämtade puffen åt honom, så han kunde ligga/sitta i den medan jag fixade maten. Nästa gång jag tittade på honom hade han somnat i puffen mitt på köksgolvet i middagsbestyren. Ska även tillägga att jag diskade oxå, så tyst var jag inte. Men trött var han 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s