Två veckor kvar ;)

Kanske ska förklara varför det är lite glest mellan inläggen just nu. Anledningen är art det är endast två veckor kvar tills vi ska flytta, inte byta stall utan vi ska flytta till en större lägenhet. 🙂 Ser verkligen fram emot det, till nyproduktion dessutom.

Så varje liten stund till övers går åt till att packa.

Igår kväll hade jag kvällsstallet och Göran fick sig ett tömkörningspass på ridbanan. Det blev mycket tempoväxlingar. Trav, halt, trav, skritt, halt, trav, galopp, halt, back, trav. Göran tyckte det var superkul och gasade järnet.

Idag hade jag morgonstallet med allt vad det innebär, plus att jag skyfflade rent vid gödselstacken och torvade i Görans box. När alla stallsysslor var klara så drog vi ut på en tur i skogen bort mot Ågesta Ridskola. Även idag fick han lite mjölksyra då vi tog backen vid deras terrängbana.

Han var väldigt svettig så han fick faktiskt ett täcke på sig, får se om det sitter kvar på honom vid insläppet 🙂

Nu ligger jag här i sängen som sällskap till Marcus så han kanske sover en middagslur. Sen blir det att fortsätta packa saker.
20131109-131622.jpg20131109-131642.jpg20131109-131654.jpg

20131109-131732.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s