Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det började i måndags med att de ringer hem Marcus från dagis, då han var gnällig och varm. Det visade sig att han hade 38 graders feber. Det jobbiga med Marcus är att om man ger honom en Alvedon så piggnar han på sig och leker järnet, vilket inte är så bra när man faktiskt är sjuk. Med Pontus i den frågan är det tvärtom om, han håller sig lugn när han inte mår bra.

Jag var alltså hemma och vabbade igår, idag ska jag och Daniel dela på dagen. Så nu sitter jag på tunnelbanan på g till jobbet.

Vad har jag gjort med Göran dessa dagar. I söndags var vi ute på en avrastningsrunda i lite lätt regn. I måndag var det planerat vila, då jag visste att jag skulle bli sen. Vi fick även matkasseleverans i måndags från Middagsfrid.

Igår var jag som sagt hemma och vabba med Marcus. Vi åkte till stallet och fixade grundsysslorna.

Idag onsdag är det mina medryttare som har honom så vi får se vad de hittar på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s