Hästlediga dagar x2

20131006-071220.jpg

Har haft två dagar då jag inte har varit i stallet. Hur kommer det sig? Jo i fredags var min medryttare ut hos Göran efter att de själva ridit lektion på Gladö Ridskola. De red barbacka och fixade mockning m.m.

Igår åkte faktiskt min man Daniel dit efter att han hade varit ute på Muskö och gjort lite militärgrejer. Tror det var något om att lasta ur lastbilar inför besiktning.

Då ringde han när han var på väg hem där ifrån och fråga om det gick bra om han åkte förbi och mockade och fixade höpåsar. Visst varför inte 🙂

På morgonen igår var han även och besiktade vår bil, den gick igenom med kommentaren ett diffust halvljus. De trodde att den var fel isatt, det trodde Daniel oxå då det är han som gjort det.

Vad gjorde jag i går då, jo jag tog Marcus i vagnen och gick en långprommis ner mot Klubbensborg och Liljeholmen, när jag gick längs vattnet och alla båtklubbar var det tydligen dagen då de plockar upp båtar ut vattnet igår. Jag fick stanna flera gånger då båtar skulle över vägen. 🙂

Pontus han var med farmor på Knatteskutt, sen åkte dem och såg Flygplan på bio. Det första biobesöket, hade gått superbra. Pontus var nöjd över drickan och popcornen, filmen hade varit spännande. De fortsatte dagen hemma hos farmor och spelade bowling på Nintendo Wii. Han kom hem vid halvåtta.

Idag har Pontus åkt med pappa ut till Berga för att göra något militäriskt igen och titta om det finns någon svamp i skogen. Jag och Marcus ska hitta på något under dagen, vad vet jag inte än. Men klockan är ju bara 07.30 än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s