Prommis med pannlampa

Det blev en sen kväll i stallet igår, då jag fastnade hemma hos min bror när jag hämta äpplen.

Jag och Göran tog oss en promenad, då det var länge sedan vi gjorde det. Satte på reflexer och pannlampa och jag tror inte Göran har varit så koncentrerad framåt någon gång jag gått med honom på promenad.

Vet inte om det var ljuskäglan från pannlampan eller om han faktiskt har insett hur man beter sig på promenad.

Vi gjorde lite övningar att stanna när jag stannar utan kommando, vända och trava bortåt, stanna och backa. Självklart försökte han någon gång att busa till det, men han lyssnade himla bra på mig i det stora hela. Han har tyckt att gå på promenad har varit helt värdelöst förut och mer koncentrerat sig på att busa med mig.

20131004-062218.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s