Rosa Bandet

Igår onsdag var det mina medryttare som hade hand om Göran. Enligt uppgift så longerade de honom över bommar i lite olika konstellationer. Han var lite slarvig med bakbenen, men det hade gått bra enligt dem.

Vad gjorde jag då när jag inte behövde åka till stallet? Jag hämtade barnen från dagis och vi åkte till Liljeholmen för att köpa en födelsedagspresent till Daniel som fyllde år igår. Pontus tyckte vi skulle gå in på BR Leksaker för att köpa en present till honom, men sen kom vi på tillsammans att det fanns nog ingenting där inne som pappa önskade sig.

Till vår eller rättare sagt Pontus stora glädje fick vi åka med ett gammalt tåg (de gamla tunnelbanorna) både dit och hem. Jag tror att hela perrongen hörde hans stora glädje när det första gamla tåget kom.

En kul sak som hände när vi var vid kassan på ICAKvantum i Liljeholmen var att jag tog en plastpåse som man alltid gör, jag hann tänka att det var ganska rosa men inget mer än det. Då frågar kassörskan: du vet att det här är en rosa bandet kasse som kostar 5 kr? Ja, säger jag lite förvånar. Kassörskan: Då går 3,50kr till rosa bandet. Bra tänkte jag.

När jag tänkte igenom hela situationen igen kom jag på att det fanns ju inga andra plastpåsar att välja mellan, utan bara de rosa. Vad hade jag att välja på? Jag kunde ha tagit en pappkasse, men jag tycker att de är så jobbiga att bära på tunnelbana m.m.

Jag tycker att det är jättebra att stödja Rosa Bandet, men hela situationen var lite konstig tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s