Ridning o lite skutt

Igår kändes det som om alla andra var i stallet utom just jag. Mina medryttartjejer var och red. De skulle ta fram lite bommar och träna framåtbjudning på hinder 🙂 De blev lite inspirerade efter söndagen, då han inte kände för att hoppa.

Även Daniel körde förbi stallet och lämnade av en kälke som jag har fått. Tanken är att jag ska ha den efter Göran i vinter istället för plastpulkorna som bara går sönder. Själv har jag inte sett den men det får jag ikväll.

20130903-082321.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s