Gräsänka och barnmys

Göran fick ledigt idag och i morgon kommer mina medryttartjejer och rider.

Den här veckan är jag ensam med barnen då Daniel är borta och kommer hem på söndag.

Uppladdningen inför söndagen blir nog mest mental för min del. Det är ju final i Södermanlandscupen. Startlistorna har kommit upp på hemsidan och nu väntar jag bara på starttider så man kan planera tider.

Göran och Goofie kommer få gå ute på bete till och med söndag sen börjar allvaret för dem oxå. De andra hästarna skulle stallas in idag.

Idag blev det som sagt inte mycket hästgöra. Jag och grabbarna tog det lugnt på vägen hem från dagis och avslutade med en glass på vår glassbänk 🙂

Ska bli spännande att ta sig till och från jobbet i morgon när halva stan kommer vara avstängd. Det står ju p SLs hemsida att all spårbunden trafik ska gå och då hoppas jag att de även menar spårvagnen annars blir det att promenera till jobbet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s