Sjukhus och det efterlängtade regnet

En helt vanlig vardag i föräldraledighetens tecken. Med en enda skillnad och det är att det faktiskt regnar idag.

Idag blev Göran riden av hans medryttare, kul att de fick regn första dagen de var där efter hans vila. Jag har inte fått rapport än, men jag tror att det gått bra. Fick iaf rapport om att de bytt hage idag, så då finns det lite mer att knapra på 🙂

Imorse var jag och barnen med morfar på Södertälje sjukhus då han behövde ta blodprov inför sin operation på måndag. Efter det var det en tripp till apoteket för att inhandla skurmedel som han ska skrubba sig med innan operationen. Efter det åkte vi till HSB kontoret för att säga upp hans parkeringsplats, då jag köpt hans bil.

En ganska produktiv dag, efter det var hem till morfar för lite lunch och lek. För Marcus var det lunch och sovstund. På vägen hem stannade vi och pumpade luft i Pontus cykeldäck och körde in min brors soptunna som blev tömd idag.

För att inte sluta där då kom farmor och hennes man och hälsade på, på kaffe och lek. Till middag idag blev det ett snott recept från en bekant som är så himla gott. Kyckling, bacon, ananas i grädde med ris. Barnen slängde i sig maten och ville ha mer.

Nu sitter man här i soffan och slötittar på Allsång på Skansen medan Pontus spelar på I-paden innan det strax är dags för honom att gå och lägga sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s