Regnkläder på = inget regn

Det skulle ju regna idag. Det duggade lite när vi klädde på oss, så jag drog på barnen galonbyxorna innan vi gick ut till Mellanbergsparken. I vilket fall som helst så blev det väldigt varmt, inget regn i sikte. Fick trösta oss med att det var lite blött på vissa ytor då det var ju bra att vi tog på oss galonbyxorna.

Efter 1 timmes lek var det dags att gå hem och äta lunch. Idag blev det potatisbullar och ärter, till lite efterrätt då vi alla tre var väldigt hungriga blev det ananas. Nu sover Marcus, Pontus sitter med I-paden och jag själv sitter och dricker kaffe.

Göran får vila idag, då han fortfarande är under igångsättning.

20130729-135001.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s