Regnet bara öser ner :)

Är egentligen ganska glad över att det regnar, men inte så sugen på att åka till stallet till en blöt häst eller ponny rättare sagt.

Här hemma är det väldigt lugnt, efter en inte lika lugn natt. Vi blev påminda i natt om hur det är att vara småbarnsföräldrar, med en Marcus som vaknade och gallskrek och jag fick massera magen på honom då det var några pruttar som behövde komma ut. Nu ligger han och sover i sin säng efter en tallrik gröt och lite mys.

Det är extra lugn här hemma då Pontus fortfarande är i Göteborg, de kommer hem ikväll och ska flyga med Malmö aviation. Rapporterna från Göteborg har bara varit positiva från Pontus sida. Det hade tydligen varit väldigt mycket folk på Liseberg.

Dagens Pontus citat blev när de gick in på Liseberg och han säger: ”Mamma och pappa kommer bli jätte besvikna på mig nu! Farmor frågar: ” Besvikna? Menar du inte avundsjuka?” Pontus svarar: ”jo,det menar jag ju”. Underbara barn 🙂

Hos mig börjar det klia i tömfingrarna. Vill köra och tömköra hästar. Göran har ju fortfarande vila och ska ha det en vecka till. Det är ju inte så att jag inte har hästar som jag kan/får tömköra, det är bara att höra av sig till folk. Får ta ett race och höra av mig till folk helt enkelt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s