Målning påbörjad

Idag åkte jag, Daniel och Marcus ut till stallet. Då undrar ni säkert, va nu då var inte Pontus med? Nope, han är hon farmor och de ska ner till Göteborg i morgon med X2000, till Pontus stora glädje. Sen ska de tillbringa hela dagen på Liseberg och bo på Gothia Towers samt flyga hem på onsdag. Det var hans 4-års present från farmor.

Jag hade iaf tänkt att åka till stallet och börja måla boxen, den är ju tvättad. Det är inte klokt vad den lilla ponnyn har gnagt på träet på vissa ställen i boxen. Det är sånt man ser nu när man verkligen börjar kolla ner noggrant.

Jag började med det röda då det är mest att måla, men jag har en vägg kvar. Den tar jag en annan dag. Lyckades även få målarfärg på händerna men det hör väl till.

Nu kanske ni undrar vad Daniel och Marcus gjorde under tiden för de var väl inte med och målade. Nej de gick en promenad i skogen och plockade smultron.

Idag har det även varit fullt hus här, då Pontus inte går på dagis nu under fyra veckor samt att min brors två barn var här oxå, då de behövde jobba idag. Men vi har haft jätte kul och varit ute mycket. Så idag har jag även provat på att vara 4-barns mamma 🙂 Åldrarna är två 4-åringar, en 2-åring och så Marcus som är 11 månader.

20130709-083346.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s