En stolt mamma

Igår fick jag uppleva ett tillfälle som man som förälder tycker är ett jobbigt tillfälle. Igår lämnade Pontus sin napp till katterna på Skansen. Vi hade förberett oss på en jobbig natt och lite utbrott här och där, men till vår förvåning var det inget gnäll alls. Mest konstaterande att den inte var kvar.

En eloge till personalen på Lill-Skansen för att de tog sig tid med at skriva på diplomet till Pontus, jag hoppas ni vet hur stort detta tillfälle är. Ska även säga det personligen till dem då jag jobbar tillsammans med dem 😉

Då Pontus har blivit stor nu när han lämnat nappen fick han även köra Göran upp från banan igår.

Foto: Team Bus

Foto: Team Bus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s