Mitt nya liv…

Började igår, då jag och Göran var ute på en prommis/joggingtur. Efter helgens kalasande i dagarna två kändes det att jag måste ta tjuren vi hornen och få lite självdisciplin igen. Så jag åkte ut till stallet igår kvällefter att barnen var nattade. Det är så skönt nu när hästarna går på bete så man kan vara i stallet när man vill utan att störa någon häst.

Göran tycker det är kul att tävla när man springer vid sidan så det blev lite intervall träning för mig iaf. Första gångerna är man lite ringrostig när man inte sprungit på ett tag iaf jag. Men som sagt i går började jag det nya livet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s