Ridningen avancerar

Idag stod det ridning på schemat för Göran. Vi var nere på ridbanan och övningarna det fick göra idag var på långsidorna trav, halt, trav och på mitten hade jag lagt upp två bommar som de skulle Göran en åttvolt igenom. Det vill säga att genom bommarna skulle Göran vara rakställd och när hon kom ut ställa om, detta i trav. 

Vi började även med sidvärts idag på långsidorna. Hon fick börja med att göra förvänd öppna då har man lite hjälp av väggen och det klarade han galant, det var lite svårare att göra vanlig öppna men några steg fick de till. Avslutade med att galoppera lite oxå. Det var länge sen Göran galopperade under ryttare, med det satt det med.

Han är en så härlig ponny. Jag försökte även få av de sista broddarna på framsidorna men det gick så där. Får se om jag lyckas bättre i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s