Snabbis i stallet

Idag har det varit en dag utöver det vanliga. Frågan man ställe sig är hur mycket kan man hinna med på en lördag då vi dessutom fick sovmorgon till klockan halv sju.

Jo, dagen har sett ut som följer. Var i stallet kl 8, åkte därifrån strax innan kl 9. Var på frukostkalas kl 10, hemma igen kl 12 för att äta lunch. Vid halv två var det avfärd igen mot kalas nr 2. På vägen hem släppte vi av Daniel så han kunde åka till kalas nr 3.

Sen var det bara raka vägen hem för att göra middag till mig och barnen. Marcus somnade efter middagen som en stock o sov en stund. Pontus han somnade i soffan vid halv 8. Efter lite kvällsgröt och bestyr somnade Marcus gott han med. Själv avslutar jag kvällen med Morden i Midsommer och ett avsnitt av parkering förbjuden, bortforsling. Underbara program.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s